Nyár, napsütés, relax: Mindannyian ismerjük az izgatott készülődést mielőtt nyaralni megyünk. Legyen az a jó öreg Balaton, vagy akár valamelyik a sós, fülledt tengerpartok közül, szeretünk jól kinézni.
Igaz, a reklámok elhitetik velük, hogy ha megvesszük az ő általuk reklámozott BIZONYOS BIKINIT, hirtelen leszáll az égből a Tündérkeresztanyó, akihez évek óta fohászkodunk, és huss, modell testet is varázsol hozzá. 

audreygrace16 on pinterest & audrey_baenziger on insta🦋🌍 love you loves!

                                                                     Forrás: Pinterest

 

 

Sajnos azzal később szembesülnünk kell, hogy nem jön semmiféle keresztanyó, és a diétánk is lehet, el lesz tolva jövő évre. De még nincs semmi sem veszve!

Az optikai csalás -avagy a megfelelő színek és fürdőruha típusok kiválasztása- olyan lenyűgözően hatásos lehet, hogy még te magad is szavak nélkül maradsz majd, ahogy meghódítod a strandközönséget.

Mindig elmondom, hogy finomnak és nőiesnek lenni nem egyenlő sem a közönségességgel, sem pedig a remete életre emlékeztető tetőtöl talpig lepelbe tekeredéssel.

 

                                                                                                         Forrás: Pinterest

 

Vegyük tehát sorra az öt fő testalkatot, és a hozzájuk legjobban illő fürdőrucikat!

 
1. Körte Testalkat
A körte testalkatúak széles csípővel és annál jóval keskenyebb vállakkal rendelkeznek. A cél az, hogy a vállaidat és a felsőtestedet szélesítsük, így jól állnak a:
– Felül színes, mintás melltartók (például vízszintesen csíkos)
– Vastagabb pántos felsők, amik hangsúlyozzák a vállaidat
– Alul sötétebb, szimplább bugyik -kerülendőek a vízszintesen csíkos/mintás darabok!
– Kerüld a short jellegű alsókat
 
                    ðŸ‘‘𝒻𝑜𝓁𝓁𝑜𝓌 𝓂𝓎 𝓅𝒾𝓃🎀 ⇨@glitzprincessxo ⇦ 💞𝕗𝕠𝕣 𝕥𝕙𝕖 𝕝𝕚𝕥𝕥𝕝𝕖𝕤𝕥 𝕡𝕚𝕟𝕤 ✨                  On the search for a GREAT black bathing suit? This ruffled swim suit is SUPER flattering for a pear shape body!
 
 
2. Alma testalkat
Ha te alma vagy, akor a tested középső táján vagy hajlamos a hízásra, míg a lábaid és a felsőtested felső része vékonyabb. A te esetedben az a cél, hogy a derekad hangsúlyt kapjon, mivel eredetileg nem definiálható megfelelően.
– Kerüld a vízszintes csíkokat, mivel optikailag szélesítenek
– Keresd a függőleges 3 osztású csíkozást (Sötét-színes-Sötét) aminek köszönhetően optikailag vékonyabbnak fog tűnni a törzsed
– Oldalt megkötős alsók jól mutatnak rajtad
– A világos, színes alsók is jól állnak, mert előnyösen felhívják a figyelmet a szép lábaidra
– A nyakba megkötős felsők optikailag nagyítják a vállaidat, előnyös
– Ajánlott az egyberészes fürdőruha
 
sw              Beach Belle Intensity Plus Size Tricolor Spliced Swimsuit              Swimsuitsforall Women’s GabiFresh x Swimsuits for All Dunes Swimsuit 16 – D/DD Purple  $79.80
 
 
3.Homokóra alkat
A homokóra testelkatú lányok örülhetnek, hiszen ez a legarányosabb testalkat, amit rendkívül könnyű öltöztetni. A  derekad kifejezetten definiált, széles váll és széles csípő jellemző. Majdnem minden fürdőruha jól áll neked, de lássunk pár tippet:
– Bizonyosodj meg róla, hogy az adott fürdőruha hangsúlyozza a formáid és a csípőd.
– Kerüld a boxer típusú alsókat.
 
Vixen Bralette Bikini Top - White x Vixen Bikini Bottoms - White exclusive to peppermayo.com              Vintage Plus Size Swimwear  Price: $ 34.24 & FREE Shipping  #clothing #fashion #lady #womenfashion #skincare #clothes #fashionable #style #ourtdoor           Magisculpt Concealing Swimsuit Black Size UK 28 rrp 35 DH171 CC 07 #fashion #clothing #shoes #accessories #womensclothing #swimwear (ebay link)
 
 
4. Hasáb, vagy H alkat
Ha hasáb vagy, akkor üdv a klubban. Ez azt jelenti, hogy nincs különösebben definiálható derekad, tulajdonképp a vállad, a derekad és a csípőd nagyjából egy vonalban van. Nincs minden veszve, csupán a derékra kell helyezni a hangsúlyt, hogy nőies hatást érjünk el. 
– Válassz nőies színeket, virágos mintákat
– Viselj fodrokat, rojtokat, masnikat
– A megkötős alsó neked is olyan jól áll, mint az almáknak
– Egy kis rásegítés a melltartóban (merevítő & szivacs) csak az előnyödre válik
– Olyan egyrészes fürdőruhák is jól állnak, amelyek a derekadat optikailag kicsinyítik
– Kerüld a sportos fürdőruhákat, fiús hatást kelt
– Kerüld a boxer típusó alsókat… van egyáltalán, akinek az jól áll? 
 
Biquínis - 10 Biquínis Para Usar Nesse Verão                   2019 Sexy Ruffle One Piece Swimsuit Women Swimwear Push Up Monokini Bo                        Floral Print Underwire Bikini Top | Torrid
 
 
5. V alkat
A V alkatúaknak feltűnően szélesebb a válluk a derekuknál és csípőjüknél. A derekad nem feltűnően vékony, de szép vékony lábaid és csípőd van. Az egyensúly elérése érdekében nagyobb hangsúlyt kell fektetni az alsó részre, így törekedni a homokóra ideál elérésére.
– Minden hangsúly az alsó tájékon 
– Viselj fodrokat, masnikat, rojtokat- de lehetőleg csak alul
– Nőies színek, virágos minták előnyben, a nőiesség oltárán
– Olyan melltartókat viselj, melynek vékonyak a pántjai, így nem kap nagy hangsúlyt a vállad.
– Felül inább sötétebb, simább (semmiképp sem vízszintesen csíkos) modellt válassz.
Orange Stripe Ruffles Halter Triangle Thong Sexy Bikini #058709 @ Cheap Two Piece Swimsuits,2 Piece Bathing Suits,Sexy Bikini,2 Piece Swimsuits,High Waisted Two Piece Swimsuits,Retro Two Piece Bathing Suits,Vintage Two Piece Bathing Suits,Halter Two Piece Swimsuits & more                         Swimwear, outfits, summer outfits                       Swim Sexy Yacht Cruise Underwire Bikini, Swimsuits for All, $54.60 | 30 Gorgeous Plus-Size Bikinis For Summer

 

Mielőtt rohannál a gardróbodba, hogy kihajítsd azokat a darabokat, amelyek nem épp a te testalkatodra termettek, ne feledd, hogy a legfontosabb mindent önbizalommal és megygőződéssel viselni. Lehet az előnytelen, de a végén a kisugárzásod az, amivel megragadod az emberek tekintetét.

Ha pedig szeretnél személyre szabott divattanácsadásban/ personal shoppingban/ gardróbrendezésben részesülni, nem kell mást tenned, mint felvenned velem a kapcsolatot itt a weboldalon vagy a Facebookon, esetleg az Instagramon.

 

Kellemes Nyaralást Mindenkinek! 🙂
Csenge